CAMPANYA D’ACOLLIDA FAMILIAR

Els desitjos dels nens són màgics, inspiradors i sempre estan plens de felicitat, perquè la seva creativitat no té límits!

Per això, quan la Generalitat de Catalunya ens va encarregar la campanya d’acollida familiar, vam pensar que els somnis dels nens en espera d’una família acollidora havien de ser, junt amb les seves necessitats, els veritables protagonistes de la campanya.

L’objectiu, aconseguir famílies acollidores per als 100 nens entre 0 i 6 anys que, en aquest moment, viuen en centres d’acollida.

La campanya es va viralitzar a través de diferents canals –premsa, ràdio i mitjans online- i ha arribat a moltíssima gent interessada en l’acollida, a més a més d’emocionar a tota la població de Catalunya.

03_plantilla_prensa

02_plantilla_poster

01_plantilla_3_poster