Dones evil al poder!

La Jessica Medina i la Maria Ramon són les últimes incorporacions d’Evil Love i arriben trepitjant fort! L’equip de comptes rep una nova i enèrgica executiva de comptes, el seu nom és Jessica Medina però només somriu si li diem Jess.

Va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Central de Catalunya, com a bona manresana. Jess es va especialitzar en Protocol i Organització d’esdeveniments a la Universitat Oberta de Catalunya i va començar la seva carrera com a comptes a l’Agència Actimundi.

A l’equip creatiu aterra Maria, la nostra nova creativa junior. Va néixer a Sant Sadurní d’Anoia i va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, mentre començava la seva relació amorosa amb la comunicació a l’Agència Monkeys Communications, encara que tot s’ha de dir, no descarta una possible aventura amb les arts.

Los3