Un mes de maig potent

L’equip d’Evil segueix creixent amb nous companys en tots els departaments.

“Vuelveee a casa vueeelve” Gabriel Silveira, el brasiler – que va formar part de l’equip fa tres anys – arriba a la direcció creativa executiva amb els seus més de quinze anys d’experiència, decidit a revolucionar la manera com expliquem les coses. Busca conceptes quasi perfectes, d’aquests que deixen explicar bé les histories, és un storyteller de cap a peus, un contacontes. I com odia parlar d’ell mateix, et recomanem alguns temes per treure-li conversa: pregunta-li sobre la chicha amazónica (gènere que toca amb el seu grup d’amics), explica-li un bon salseo o discuteix si en David Foster Wallace és millor escriptor que en Kurt Vonnegut (bona sort si ets del team Wallace).

L’equip creatiu també rep a l’Ònia Sancho com a directora d’art. La petitona, dolça i riallera directora d’art amb uns clars ideals feministes.

Va estudiar Publicitat i Relacions a la Universitat Ramon Llull i ha agafat experiència en agències com Drop&Vase, TBWA o The Back Room//McCann. Però el que cal que sapigueu és que en realitat l’Ònia no és humana, sinó rèptil. Si la busques la trobaràs en un racó solejat, amb la manta a les cames i la seva playlist de música tranquil·la.

Last but not least, volem donar la benvinguda a quatre nous trainees: en Pau i la Maria al departament de comptes, en Pedro com a dissenyador i la Nadia com a copy creativa. Penyeta guapa!

Oniaa