#01- El Cocinero de Damasco

Ho heu notat no? Estava el carrer com mogudet avui. Clar, si és que els evils i les evils hem començat la nostra guia del Kebab (kebap, durum o shawarma – aquesta baralla és vostra ja). El que està clar és que aquest és el menjar del carrer.

El primer restaurant que s’ha exposat al nostre crític i famolenc paladar ha estat el que està considerat com el millor Shawarma de Barcelona per TimeOut. Sí. El llistó estava alt, però evil va a per totes.

A la cantonada de Templers amb Palau es troba El Cocinero de Damasco. Salem, el xef, talla a mà el xai i la vedella que munta en el punxó metàl·lic. Podríem haver-nos estudiat els putos tecnicismes, però “pa qué”?

Després de devorar nou shawarmas i de mullar – per fi! – la pita en l’humus – oh vaja – hem començat a puntuar. L’espai és autèntic i lluminós, encara que per a alguns estava deixat. Buuuu! Cal tenir paciència perquè el procés és lent, però el sabor val molt, moltíssim la pena. Això és carn, carn. I es nota.

El Cuiner de Damasc ens ha guanyat pel seu bon humor. S’emporta un 8 com a puntuació final. El desglossament queda així: sabor 8’4, preu 7’7, autenticitat 9’2, servei 6’7 i espai 7’1. Evil tornarà, de moment els deixem el certificat de qualitat que mai van demanar “En Kebab we trust”.

01

02

03

04

05