#02 – Byblos

Això no s’atura. Ens hem creuat tota Barcelona per arribar al libanès Byblos, en ple Upper Diagonal. Us ha explotat ja el cap? A nosaltres ens va passar quan vam arribar al restaurant i vam veure americanes i corbates tacant-se amb el shawarma.

El mestre del local és el més salao’ que trobaràs darrere d’una barra. Va apuntar les nostres peticions i ràpidament vam tenir a taula els shawarmes de xai i doble formatge amb una mica – uf ja es nota hòstia – amb bastant picant.

I allà estàvem. Flipant fort amb el pa planxadet i la carn a la graella. Asseguts a sobre d’una tarima – no preguntis – sota la protecció de l’avet libanès que comparteix paret amb un pòster de Ral·li. Clar que sí.

La beguda, el shawarma i – vale sí, una pasteta d’anous, coco i xocolata que cridava el nostre nom – tenen un preu de 7,5 €. Supera-ho si pots, Nostrum!

Puntuem. Byblos ens conquista i s’emporta un 9’5 pel sabor, 9’2 pel servei, 8’7 per l’espai, 8’7 per l’autenticitat i 9’7 pel preu.

Així que una vegada més, es van emportar el nostre adhesiu, el certificat de qualitat que mai enganxaran “En Kebab we trust”.

WEBa

WEBb

WEBc