#03 – Perejil

Entre fruiteries pakistaneses, pastisseries magrebines i turistes japonesos hi ha el local d’un encantador senyor libanès. Les seves dues manetes preparen, tallen i serveixen shawarmas per a tots els que s’acosten al Raval.

I cap allà que vam anar a provar el seu xai, amb el toc que dóna nom al restaurant, Perejil. El sabor no defrauda. Abans de servir els condiments, acosta el pa a la carn i ho impregna del seu suc. Salivem.

L’espai està decorat amb llums d’estil àrab i mosaics que – bé – no t’estalvien el viatge a l’Alhambra, però tenen el seu encant. Això sí, només hi ha dues tauletes i sis cadires, la qual cosa va convertir el menjar en els setantens Jocs de la Fam.

El shawarma i un refresc són solament 5,5 €. Ho pots pagar en efectiu o amb targeta, bàsicament perquè el TPV està endollat en una de les dues taules del local. Algú pot regalar-li un allargo a aquest bon home?

Perejil mereix el lema: bo, bonic i barat, per això es porta un 8’1 en sabor, 7’4 en espai, 9’3 en servei, 8’8 en autenticitat i 8’6 en preu. Clar que sí, lliurat queda el nostre certificat adhesiu, que no va acabar de pillar: ‘En Kebab We Trust’.

WEB_01

WEB_02

WEB_03

WEB_04