#05 – Al Karma

En aquest restaurant. QUÈ? Dic que en aquest restaurant. COM? Que aquí estaven. QUÈ? Que estaven fent obres a la cuina. Potser l’amplien perquè porten anys reben reconeixement pels seus plats libanesos. Al Karma, a Hostafrancs, ha sigut el cinquè restaurant que ens ha fet sortir al carrer.

L’espai, amb quatre o cinc taules, té el seu encant i el servei és simpàtic, tot i que una mica despistat. Parlem del shawarma. El xai és gustós i barrejar-lo amb hummus pot ser una gran idea. Això sí, el picant d’aquest lloc suposa un risc psicotròpic que no només acabarà amb el sabor del shawarma sinó que també s’emportarà les teves ganes de viure.

Deixa lloc pel postres, que és petit però perillós: pasta de full, fruits secs, mel i xocolata en una mossegada. Ull! Tot i que no és prohibitiu, no té res a veure amb les gangues d’altres restaurants de shawarma o kebab. Veure: beguda, shawarma, hummus entre quatre i la pasteta dolça 13,50 €.

El puntuem amb un total de 6’25 en servei, 6’5 en autenticitat, 7 en espai i 8’9 en sabor. S’emporta el nostre segell “En shawarma we trust” tot i que ens costés una cara de desconcert o mala hòstia – a debatre entre els que allà li vam entregar.

IMG_2078

IMG_2085

IMG_2095

IMG_2096