#06 – Bismillah Kebabish

Al famós carrer del Raval, Joaquim Costa, hi ha una entrada secreta a Turquia. Es diu Bismillah Kebabish i dir el seu nom en veu alta mola molt. Prova-ho ja veuràs. No en serio. Digueu.

Tornem. Al restaurant, en un migdia qualsevol, té un ambient que ni Les Rambles per Sant Jordi. El servei és l’hòstia de ràpid. L’espai és bastant ampli, tot i que molt fosc. I tu diràs, ah doncs íntim. I nosaltres et recordarem que estàs a un pam de la cara del que se seu a l’altre taula.

El sabor ens va defraudar una mica. Podria millorar qualitativament si al servir els ingredients al pa es barregessin millor. Del contrari, l’experiència acaba sent: enciam, enciam, pa, enciam, enciam, carn. Tot i així, la carn té millor gust del que aparenta el rotllo giratori de l’entrada. Si us plau, algú em dirà com es diu això?

Bismillah Kebabish (ho has llegit en veu alta, eh?) s’emporta un 6 en sabor, 6,6 en espai, 6,83 en servei, 7,6 en precio i 8,16 en autenticitat. I naturalment s’emporta el segell de la guia que esperen rebre publicada. Jejej oh vaja.

IMG_1661

IMG_1672

IMG_1676