#07 – Buen Bocado

En ple barri gòtic, un sudanès i un sirià són els amos del que diu ser el kebab més antic de la ciutat, Buen Bocado. I -després de flipar amb la nevera de Frigo decorada amb un adhesiu de Cobi i el gelat olímpic- pot ser que sigui veritat.

El cas és que, per primera vegada, la sensació que ens portem no ha estat tan bona com esperàvem. Ohhhhhhhh! L’espai està bé, a veure, no portaries aquí a les teves cites de tinder, però té estil. El desencís arriba amb el shawarma, que aquí també anomenen kebab -raro- estava sec, fred i soso. Mal bocado. Vaja, aquesta era molt fàcil.

Pot ser que la culpa de tot fos que nosaltres acabéssim la carn que van repelar fins a donar amb la vareta de ferro. Que, per cert, ara sabem que rep el nom de Doner (giratòria) Kebab (carn a la graella). Make sense.

Buen bocado s’emporta una no tan bona nota. Ups I did it again. 6’6 en sabor, 7 en servei, 6’4 en espai, 7’5 en autenticitat i 7’25 en preu. Ho sentim, però et quedes sense el nostre segell. Bàsicament perquè el vam oblidar a l’agència, ja passarem un altre dia. Si hace bueno. No puc parar.

IMG_2081

IMG_2082

IMG_2084

IMG_2089