#08 – Kebab Kapadokya

Sense sortir del barri Gòtic, però sentint ja La Barceloneta, trobaràs Kapadokya. Com s’ho curren en aquest Kebab: saludant a l’entrada, carns i verdures brillen sobre fulles de coliflor. Ni a La Boqueria, tu!

La sala tampoc defrauda, han aprofitat la pedra original dels soterranis del barri per a donar-li un toc més autèntic a l’espai, a l’estil turc clar. Coixins i sofàs estampats, llum ambient, Bollywood a la TV, què més es pot demanar?

Ens serveixen el menjar. Màxima expectació. Arriben dos durums de pollastre i vedella i dos especials de xai. La cosa està clara. Sempre surt guanyant qui tria xai. A Kapadokya també. Encara que els durums especials siguin una mica més cars, l’amanida és més completa, el xai és més saborós i en general està millor condimentat, així que: ‘take my money!’

L’exagerada amabilitat del cambrer i la seva rapidesa li donen un 9 en servei, un 7’5 per l’espai, 7’75 pel sabor, 7’75 en autenticitat i 6’75 en preu. Llocs com aquest fan del carrer un lloc millor. ‘En Kebab we trust’.

IMG_2079

IMG_2080

IMG_2091